Category Archives: Makan-makan

lagi-lagi makan lepas raya 2: C012 Suhaimir, Batang Kali

Batang Kali, Ahad 10-10-2010 : Rombongan ahli dan keluarga berkonvoi bersama-sama dari rumah C054 menuju ke rumah C012 pula. Nampaknya acara makan masih diteruskan. antara aksi menarik yang dapat dirakam :-

Posted in Makan-makan | 1 Comment

lagi-lagi makan lepas raya 1: C054 Fauzan, Meru Klang

Meru , Ahad 10-10-2010       Bro fauzan pun tak nak kalah nak buat makan-makan. Tak kisahlah raya dah abis janji makan free. Lautan api pun sanggup kami renangi. Tghari tu kitaorang makan dengan penuh selera XYL Bro Fauzan masak sambal tumis … Continue reading

Posted in Makan-makan | 1 Comment

Open house lagi; C068 Faizal , C024 Asmurni & C003 Mustaza, Bukit Sentosa Rawang

3 serangkai ni duk satu taman.. so kita serbu rumah diorang sekali jalan pada 8/10/10 malam. Rumah faizal hidang soto, nasi lemak & roti jala Rumah Asmurni hidang mee rebus utara, nasi minyak, pulut kuning. Tidak dilupa jeli kelapa Rumah … Continue reading

Posted in Makan-makan | 1 Comment

Raya Close House-Bro Rizal C004, Kundang

Rumah tertutup yang diserbu lepas jamuan raya TAvac tempohhari. Dari rumah tertutup terus jadi rumah terbuka. Dapat makan nasi ngan sambal bilis kicap + telur dadar+ sayur campur. Best wooo

Posted in Makan-makan | Leave a comment

Jamuan Hari Raya TAVAC 2010

Kuang, 3 Okt 2010 Pada tahun ini, majlis / jamuan hari raya tavac zon tengah telah diadakan di Kafe D manggis, Kuang selangor.  Majlis yang sederhana tetapi meriah ini telah mengimpunkan 25 buah kereta beserta ahli keluarga masing-masing. Suasana meriah dapat … Continue reading

Posted in Aktiviti, Makan-makan | Leave a comment